Naturvårdare sökes!

Västkuststiftelsen arbetar med naturvård, friluftsliv, strandstädning, utveckling av leder och guidade vandringar. Sammanlagt har vi hand om 280 reservat, Bohusleden, Gotaleden och Kuststigen. Vårt uppdrag är att skydda känsliga naturområden, stimulera biologisk mångfald och skapa förutsättningar för och inspirera till fina friluftsupplevelser. Vi är idag dryga 20 kollegor med ett brinnande natur- och friluftsintresse.

En av våra medarbetare testar ett nytt uppdrag i organisationen och samtidigt förbereder vi för en generationsväxling. Därför letar vi efter dig!

Du är troligen biolog med naturvårdsinriktning, men kan ha annan bakgrund om vi bedömer den likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna i naturvårdsbranschen. Vi är ute efter dig som brinner för att ta hand om skyddad natur och gillar att vara ute. Du förstår samband i naturen och vet helst också hur man hanterar en motorsåg (A & B). Ditt arbete kommer att vara både vid skrivbordet och ute i fält.

Du kommer att få ansvar för ett trettiotal reservat, mestadels strax norr om Göteborg, men kommer också att jobba tillsammans med dina kollegor över stora delar av Västsverige. Du ingår i ett team som du planerar ihop med. Du gör en del jobb på egen hand och andra i grupp med kollegor. Du pratar med entreprenörer som vi anlitar, lantbrukare som har sina djur i reservat och med besökare som du träffar. Du kan prata med folk helt enkelt. Även om det inte är huvuduppgiften är du hemma i den digitala världen och känner dig bekväm i att bekanta dig med nya system. Du är helt ok på att uttrycka dig i tal och skrift.

Du är passionerad i det du gör, gillar att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett högt tempo.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med början så snart som möjligt.

Vad säger du? Är det du?

Eller känner du någon som du tror är rätt som du vill tipsa?

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.
Tack för visat intresse!