vks-logo-400x200

Vill du jobba eller ha din praktik hos oss?

Skicka in din intresseanmälan till ansokan@vastkuststiftelsen.se.
Vi kan inte lova att vi kommer svara dig, men vi kommer spara din anmälan inför kommande rekryteringar/ perioder när vi vet att vi kan ta emot praktikanter.

För tillfället har vi inga lediga tjänster.

Tjänsten har blivit tillsatt
– Naturvårdare sökes!

Västkuststiftelsen arbetar med naturvård, friluftsliv, strandstädning, utveckling av leder och guidade vandringar. Sammanlagt har vi hand om 280 naturreservat, lederna Bohusleden, Gotaleden, Kuststigen och cykelleden Ätradalsleden. Vårt uppdrag är att skydda känsliga naturområden, stimulera biologisk mångfald och skapa förutsättningar för och inspirera till fina friluftsupplevelser. Vi är idag dryga 20 kollegor med ett brinnande natur- och friluftsintresse.

En av våra medarbetare närmar sig pension så vi förbereder för en generationsväxling. Därför letar vi efter dig!

Du är troligen biolog med naturvårdsinriktning, men kan ha annan bakgrund om vi bedömer den likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna i naturvårdsbranschen. Vi är ute efter dig som brinner för att ta hand om skyddad natur och gillar att vandra, cykla eller bara vara ute. Du förstår samband i naturen och vet helst också hur man hanterar en motorsåg (motorsågskörkort AB och gärna C). Du kan hantera fyrhjuling och/eller traktor och tänker att det vore kul att lära sig att köra slåtterredskap.

Du kommer att få ansvar för ett trettiotal reservat, främst i södra Dalsland, men kommer också att jobba tillsammans med dina kollegor över stora delar av Västsverige. Troligen bor du och utgår från södra Dalsland eller Uddevalla/Trollhättan/Vänersborg.

Du ingår i ett team som du planerar arbeten ihop med. Du gör en del jobb på egen hand och andra i grupp med kollegor. Du träffar entreprenörer som vi anlitar, lantbrukare som har sina djur i reservat och besökare ute i naturen. Du kan prata med folk helt enkelt. Även om det inte är huvuduppgiften är du hemma i den digitala världen och känner dig bekväm i att bekanta dig med nya system. Du är helt ok på att uttrycka dig i tal och skrift. Ditt arbete kommer, som du förstår, att vara både vid skrivbordet och ute i fält.

Du är passionerad i det du gör, gillar att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett högt tempo.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med början så snart som möjligt.

Vad säger du? Är det du?

Eller känner du någon som du tror är rätt som du vill tipsa?

Skicka ett kort brev och ditt CV så snart som möjligt och senast 3 maj.