📷: Bilden är från ett av våra APT:n där Västkuststiftelsen fick förmånen att bli guidade i Tresticklans nationalpark och lära mer om hur Länsstyrelsen i Västra Götaland arbetar där.

Är du en duktig naturvårdare som förstår vikten av naturreservat eller är du en driven projektledare som verkligen gillar vandring och friluftsliv? Nu söker vi två nya kollegor till vårt goa gäng på Västkuststiftelsen!

Naturvårdare i Bohuslän

Vår kollega Per drar ner på tempot och kommer att arbeta på cirka 20% innan han går i pension. Därför söker vi nu en ny naturvårdare med ansvarar för ett antal reservat i mellersta och södra Bohuslän, men även en bit in i Dalsland. Vi söker dig som har arbetat praktiskt med naturvård i åtminstone några år, är självständig, har ett stort intresse för friluftsliv och som inte är främmande för att ta i med kroppen.

Läs mer om tjänsten som naturvårdare här!

Projektledare inom ledutveckling

Sedan drygt fem år driver Västkuststiftelsen ett arbete inom och finansierat av Västra Götalandsregionen för att utveckla regionala leder för vandring och cykel. Nu behöver vårt team inom ledutveckling en ny projektledarkollega! Vi söker dig som har förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt, trivs med att självständigt driva processer framåt och som verkligen gillar vandring och friluftsliv.

Läs mer om tjänsten som projektledare här!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 11 januari 2024! Du hittar mer information om ansökan i länkarna ovan.

Vi ses! 👋🏻😊


Läs mer

Lediga tjänster

Medarbetare

Om Västkuststiftelsen

Verksamhetsberättelse 2022