Västerhavsveckan 7-15 augusti

7 augusti kl 10-14 kan du ta en tur med Källö-Knippla Båtcharter och strandstäda någonstans i Göteborgs norra skärgård. Bokas på https://kallo-knippla.se

7 augusti kl 10-13.15 är det strandstädning på Ramsvikslandet ihop med den guidade vandringen ”Geologi, blommor och fåglar”. Anmälan här.

11 augusti kl 11-16 blir det strandstädning utefter Åbyfjordens ängar i anslutning till Västerhavsveckans havsverkstad på Nordens Ark. Ingen föranmälan krävs. Mer info här.

14 augusti kl 10-13.20 strandstädar vi på Hållö tillsammans med ”Geologisk vandring – granit och jättegrytor”. Anmälan här.

 

Öppet varv den 27-30 augusti

Marstrand Boat Show, där vi skulle deltagit, blev tyvärr inställd även i år. Vi kommer i stället att finnas på plats på Öppet varv i Ellös tillsammans med Strandstädarna och berätta om arbetet med att rensa kusten från marint skräp och hur man använder strandstädarkartan.

 

Onsala Maritima Dag 28 augusti 12-16

Då finns vi på plats vid Båtmuseet Hagards Väg 1, för att informera om strandstädning och strandstädarkartan. Christina, ansvarig för guidade vandringar på Västkuststiftelsen är också på plats och tipsar om spännande utflykter. Läs mer här.

 

Ha en fortsatt härlig sommar!

Florina och Cilla