Person ser närmare på en stor svamp på ett träd. Foto.

Guidade vandringar

Snart är det dags! 🥾🌿🐞

Håll utkik efter 2024 års program som publiceras här lagom till våren.

Med våra guidade vandringar vill vi sänka tröskeln till naturen för alla. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren naturkännare, kommer ensam eller i sällskap med vänner så har vi något för dig. Du behöver inga förkunskaper – packa bara fika och välj kläder efter väder, så upplever vi och lär oss mer om naturen tillsammans!

Vet du vad? Våra vandringar är gratis, med några få undantag där en avgift för båtfärd eller hyra av utrustning kan tillkomma. Fantastiskt eller hur?!

Vi ses! 💚💙

Lite inspiration medan du väntar 😊

Upptäck magin med skyddad natur! Västkuststiftelsen förvaltar närmare 300 naturreservat i Halland och Västra götaland. Mer information om några av dessa väldigt, väldigt fina reservat hittar du under ”Reservat och leder”.

Välj och vraka bland nästan 150 mil leder på vår samlingssida westswedentrails.se. På West Sweden Trails hittar du som älskar friluftsliv kvalitetssäkrade vandrings- och cykelleder i Västra Götaland.

Känner du till våra reservatsfoldrar?
De har bra information om reservaten och vanligtvis kartor över stigarna.

Foldrar med vackra naturillustrationer på framsidan. Foto.

För dig som längtar ut och inte kan välja bland allt det vackra så har vi 38 vandringstips. Turerna är lätta att göra på egen hand och är oftast rundslingor.